Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Wednesday, 7 November 2012

NAJIB TIRU ANWAR LAGI !!! TAK BEST LE MACAM NI..


"aku dah takde idea,maafkan aku"
Memang Najib ni suka meniru setiap apa yang Anwar buat..
seolah-olah Najib ni dah kehabisan idea dah..

Boleh diibaratkan Najib hanya menanti sajer apa yang akan Anwar buat..
kalau dia tengok Anwar lakukan sesuatu,Najib akan masukkan dalam jadual dia dan akan lakukan yang sama seperti yang Anwar dah buat tu..

Kita tengok sahaja lah tentang Google Hangout..
Anwar berinteraksi di Google Hangout pada 17 August 2012..


Tak lama selepas tu Najib pulak tiru dengan mengadakan sesi Google Hangout pada 29 September 2012.. 

Cuma malangnya ketika Google Hangout Najib,beliau diajukan soalan-soalan panas dari rakyat yang tak sukakan Najib yang membuatkan Najib merah padam mukanya,malahan beliau mendapat "dislike" yang begitu banyak berbanding Anwar yang mendapat beribu-ribu "like".

Tu belum lagi cerita bab Najib meniru buku jingga tu..

Dan buat sekian kalinya..
Najib meniru lagi..

Kali ni Najib mahu berjumpa dengan Hindraf selepas seminggu Anwar berjumpa dengan Hindraf..


Anwar bertemu dengan Hindraf pada 2 November 2012 baru-baru ni di Parlimen


Lepas ni tak tahu apa lagi yang Najib akan tiru dari Anwar..
cuma perbezaannya adalah..
Pertemuan antara Hindraf dan Anwar adalah di atas permintaan Hindraf..
pertemuan Najib dan Hindraf (kalau jadi) adalah atas permintaan Najib sendiri..

Jadi kita boleh nilai siapa yang nampak sangat terdesak untuk mengambil hati masyarakat India....

Kalau dah semua benda nak ditiru..
baik tak payah jadi PM...
baik suruh je Anwar tu jadi PM...

Tak best lah macam ni kalau asyik nak meniru jer..

2 comments:

  1. Najib bapak meniru

    ReplyDelete
  2. hari ni hindraf kemuka lima tuntutan kalau najib nak jumpa dorang hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive