Panas..
memang panas..
panas punggung Najib bila Deepak,seorang ahli perniagaan karpet mendedahkan beliau telah banyak melakukan "sumbangan wang" kepada keluarga Najib bagi mendapatkan pengaruh Najib yang ketika itu Menteri Pertahanan dalam satu isu pindah milik tanah..

Deepak juga memanaskan punggung Najib apabila mendedahkan pengakuan bersumpah kedua yang dibuat oleh P.Balasubramaniam sengaja dilakukan bagi menggagalkan akuan sumpah pertama P.Balasubramaniam yang mengaitkan Najib dengan wanita Monggolia yang mati di bunuh..


Panas.. memang panas...
Deepak buat dakwaan ke atas Najib..
rakyat mahu Najib menjawab dakwaan tersebut..

Najib akan menjawabnya..!!!
perrrggghhh!!! memang berani Najib ni..
 
err..maaf yer... Zahid Hamidilah yang akan menjawabnya esok..,bukannya Najib..


Najib..? 
seperti kebiasaan, Roti Canai Najib adalah bersamaan dengan Roti Canai Kosong Tanpa Telur..

Zahid Hamidi keluar kenyataan hari ini bahawa beliau akan menjawab dakwaan Deepak itu esok..

Yang dituduh terlibat dengan rasuah adalah Najib..
yang dituduh terlibat dengan perancangan menggagalkan akuan bersumpah P.Balasubramaniam pun adalah Najib..
nama yang Deepak sebut adalah nama Najib dan Rosmah..
tapi kenapa Zahid Hamidi ni pulak yang sibuk-sibuk nak menjawab..?

Kenapa dengan Najib..?
dah demam ke dia..?

Zahid jawab dakwaan Deepak esok
Menteri pertahanan Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, beliau akan menjawab isu berhubung dakwaan ahli perniagaan Deepak Jaikishan terhadap keluarga Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dalam ucapan penangguhan di perhimpunan agung Umno esok.

"Esok saya akan jawab dalam ucapan penangguhan," jawab Ahmad Zahid ringkas ketika ditanya Malaysiakini mengenai perkara itu.

Beliau berkata demikian ketika ditanya mengenai tindakan yang akan diambil oleh kementerian pertahanan berhubung beberapa dakwaan yang dibuat Deepak sebelum ini.

Deepak sebelum ini mendakwa membayar keluarga Datuk Seri Najib Abdul Razak sejumlah wang yang tidak didedahkan untuk campurtangan perdana menteri bagi membolehkannya menjadi satu pihak dalam satu perjanjian projek Kementerian Pertahanan.

Selain itu, beliau juga mendakwa akuan berkanun (SD) kedua oleh penyiasat persendirian P Balasubramaniam untuk menarik balik tuduhan awalnya – yang mengaitkan Najib dengan Altantuya Shaariibuu – adalah sebahagian daripada usaha untuk menggagalkan satu pengakuan yang dirancang berhubung pembunuhan wanita Mongolia itu.

Dalam satu wawancara dengan Malaysiakini, Deepak mendakwa penglibatannya dalam SD kedua Balasubramaniam adalah atas permintaan seorang "kawan wanita" yang didakwanya mempunyai hubungan dengan satu pihak yang mungkin akan terjejas jika pengakuan bersumpah pertama itu tidak digugurkan.

Semalam, Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pula diberitahu bahawa Najib ketika menjadi menteri pertahanan pada 2006 bersetuju untuk memindahkan pemilikan tanah seluas 223.3 ekar (89.332ha) di Bukit Raja, Selangor daripada syarikat Awan Megah Sdn Bhd kepada syarikat penama milik Deepak. 

(MK)