Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Sunday, 18 November 2012

KITA PERLU MULA HAYATI DETIK-DETIK INI,RAPTAI PERHIMPUNAN AGUNG UMNO TERAKHIR SEBAGAI PEMERINTAH!!KUALA LUMPUR - Umno hari ini mengadakan raptai penuh acara-acara yang akan berlangsung sempena Perhimpunan Agung Umno 2012 dari 27 Nov hingga 1 Dis.

Raptai yang berlangsung selama hampir tiga jam itu mencakupi perasmian perhimpunan sayap-sayap Umno serta perhimpunan agung itu sendiri. 


Turut belangsung di sebelah pagi ialah raptai upacara menaikkan bendera Umno di

perkarangan ibu pejabat parti di Menara Dato' Onn, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di sini. 

Raptai pada 18 November 2012
Setiausaha Kerja Umno Datuk Abdul Rauf Yusoh berkata 2,759 perwakilan dari seluruh negara dijangka menghadiri perhimpunan itu. 

Beliau berkata semasa perhimpunan, perwakilan boleh menggunakan aras bawah hingga aras lima Dewan Merdeka PWTC manakala aras enam dikhaskan untuk pemerhati dan pegawai pelbagai kementerian. 


"Selain pas khas, setiap perwakilan yang ingin masuk ke dalam dewan mesti menunjukkan kad pengenalan masing-masing kepada pengawal bertugas, berbeza dengan tahun lepas yang menggunakan hanya kad akses  khas," katanya kepada Bernama pada akhir raptai itu. 


Selain itu, Abdul Rauf berkata 1,700 wartawan dari dalam dan luar negara dijangka membuat liputan pada perhimpunan itu. 


Beliau berkata satu tayangan video mengenai perjanjian damai antara kerajaan Filipina dan Barisan Pembebasan Islam Moro (MILF) yang melibatkan usaha Malaysia akan ditayangkan pada perhimpunan berkenaan.  - Bernama


Harap-harap perhimpunan agung UMNO yang terakhir sebagai pemerintah negara ini,meriah dan tidak ada yang tertidur lagi,sebab ini adalah detik-detik bersejarah bagi UMNO dan bagi negara kita...

Kepupusan dinasour jutaan tahun dulu kita tak berpeluang untuk saksikannya..
tetapi mungkin kita berpeluang dalam hayat kita kini untuk menyaksikan detik-detik kepupusan UMNO di bumi Malaysia ni..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive