Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Monday, 12 November 2012

CAWANGAN UMNO DI JOHOR DIBUBARKAN PETANDA AWAL TSUNAMI POLITIK KALI KEDUA!!


Ini satu petanda baik bagi Pakatan Rakyat apabila satu Cawangan UMNO Kampung Mohd Noor di dalam DUN Parit Yaani dibubarkan apabila penduduk kampung tersebut mengisytiharkan mereka keluar UMNO..

Kemarahan penduduk kampung tersebut dikatakan berpunca dari sikap pemimpin UMNO yang tidak mahu turun padang bagi memahami masalah penduduk..

Selain dari itu masalah pusat pembuangan sampah bagi daerah Batu Pahat dan Yong Peng yang dibuka berhampiran kampung tersebut,ini sudah pastilah menjadikan kampung itu sebagai tempat yang diselubungi bau yang amat
kurang menyenangkan 24 jam dan ini menimbulkan kemarahan penduduk yang selama ini menyokong UMNO..


Penduduk mempertikaikan kenapa pusat pembuangan sampah tersebut tidak dibincangkan dengan penduduk Kampung terlebih dahulu dan keputusan mengadakan pusat pembuangan sampah di kampung tersebut dibuat tanpa persetujuan penduduk..


Itulah cara UMNO..
dimana kawasan yang mereka rasakan ada sokongan yang kuat,kebajikan rakyat diabaikan kerana UMNO beranggapan,walaupun  diabaikan orang melayu tetap menyokong UMNO selama-lamanya..

Kini melayu semakin bijak..
UMNO perbodohkan melayu,ini yang UMNO akan dapat..

 
Bila orang melayu di Felda dan di Kampung-kampung semakin bijak..
itulah saatnya UMNO dan BN akan tumbang!!!

2 comments:

  1. Aku baru terjumpa posting kau. Dan aku masuk ke sini setakat nak gelak...kesian tengok angan-angan kau orang tak kesampaian. Hahahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive