Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Saturday, 27 October 2012

TIRU LAGI - VAN SKUAD SAYANG UMNO DICONTENG CAT MERAH!!!


Selepas pejabat YB Shuhaimi (Adun Sri muda) Pejabat DAP Pulau Pinang,bas jelajah merdeka Anwar kini serangan cat merah telah menular ke atas van Skuad Sayang Wanita UMNO Bahagian Bandar Tun Razak..

Sabtu baru-baru ini sebuah van Skuad Sayang tersebut diconteng dengan perkataan "SIAL" dan "BABI" dibahagian belakang dan tepi van tersebutNampaknya penyimbah cat merah kini sudah beralih kepada geng UMNO sendiri..

Mungkin mereka semakin menyedari serangan cat merah yang dilakukan ke atas harta benda Pakatan Rakyat hanya menambahkan lagi sokongan kepada Pakatan Rakyat dan dalam masa yang sama juga rakyat semakin marahkan UMNO..

Mungkin UMNO mahu mencuba nasib mereka dalam mendapatkan sokongan rakyat dengan menyimbah cat ke atas kenderaan mereka sendiri..

Tak tahulah samada mereka akan dapat simpati rakyat atau tidak.. 
sebab kita semua tahu "permainan politik jahat" Wanita UMNO semakin hebat..


Sebelum ini kita digemparkan dengan pendedahan Ketua Wanita UMNO Bahagian Putrajaya yang mendedahkan perancangan jahat dalaman Wanita UMNO yang mahu menimbulkan fitnah ke atas Azmin Ali...

Untuk mengetahui pendedahan berkenaan sila [BACA SINI]

Nampaknya Wanita UMNO semakin menyamai pimpinan UMNO yang lainnya dalam bermain politik secara jahat..

Kalau rakyat dah buat keputusan nak tolak BN dan UMNO,korang mandi dengan cat merah pun takde siapa yang nak simpati punya...

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive