Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Thursday, 25 October 2012

KETUA WANITA UMNO PUTRAJAYA DEDAHKAN PERANCANGAN JAHAT UMNO TERHADAP AZMIN ALI?


Ketua Wanita UMNO Bahagian Putrajaya dedahkan strategi jahat UMNO ke atas Azmin Ali...?
memang pelik tu..

Tapi dalam politik apa-apa pun boleh jadi...

Kisahnya begini..
hari ini blogger Milosuam ada mendedahkan satu email yang diterimanya yang
berkisar tentang perancangan jahat UMNO...

Baca sini [Gagal pujuk Mak Tom, skandal seks Azmin Ali pula bakal muncul masa terdekat]

Pengirim email tersebut yang bernama Sadiah Bakar,mendedahkan bahawa terdapat cubaan dari pimpinan Wanita UMNO untuk mempergunakan Mak Azmin Ali sekali lagi bagi memburuk-burukkan Azmin Ali..
beliau juga turut memberitahu di dalam emailnya bahawa UMNO akan mainkan fitnah seks ke atas Azmin Ali..

Pengirim email tersebut menyatakan bahawa beliau adalah ahli UMNO bahagian Putrajaya..
dan beliau mendedahkan semua ini kerana semangat juangnya sudah hancur apabila melihat perancangan jahat jatuh menjatuhkan sesama melayu..

Namun walaupun mengetahui betapa kotornya perjuangan UMNO,dan betapa hancurnya hati beliau melihat permainan kotor tersebut,beliau masih mengakui sayangkan UMNO dan akan terus bersama UMNO..

Ini membuatkan aku rasa pelik dan hairan..
sudah tahu UMNO rosak dan kotor,sudah tahu budaya fitnah dan jatuh menjatuhkan sesama melayu demi kepentingan politik,tetapi masih lagi setia dengan UMNO..?

Jadi aku pun cari nama Sadiah Bakar di dalam UMNO Putrajaya..
nak jugak tahu siapa wanita ni..

Dan apa yang aku dapati adalah Sadiah Bakar ini merupakan Ketua Wanita Bahagian UMNO Putrajaya...
lihat sini email yang dikirim kepada blogger milosuam dan tengok nama pengirimnya..

sila klik untuk besarkan

Sadiah Bakar ini adalah Ketua Wanita UMNO Bahagian Putrajaya..
lihat jawatan beliau di UMNO Bahagian Putrajaya ni..
sila klik gambar untuk besarkan 
UMNO Putrajaya
Walaupun nama pada jawatan beliau adalah ketua pemuda..
namun sebenarnya dia adalah Ketua Wanita UMNO..
itulah tandanya admin website UMNO Putrajaya ni pemalas dan makan gaji buta..
main copy paste jer...

Kalau Ketua Wanita Bahagian dah rasa UMNO ni makin teruk..
apa kita nak kata lagi...

4 comments:

  1. aku sbagai umb umno menafikan berita ni..
    mmg sadiah ni ketua wanita umno situ,tapi ni bukan dia ni..
    ini fitnah ni...
    umno x seburuk yg korang anggapkan..
    kami masih ada maruah dan xkan buat fitnah macam tu...
    ni fitnah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku sbg rakyat biasa, pembayar cukai, bekas atas pagar dan pengundi berdaftar, memang sahkan umno dah lama dah jadi teruk dari yg paling teruk! Aku juga mengeshkan yg UMNO dah lama takdak maruah bila sanggup bergelumang dgn fitnah selama berbelas tahun! liwat,sumpah laknat,pelakon cina doll...kerah tv3 spin fitnah tiap2 hari? ingat rakyat bodoh ka? zaman takdak internet dulu bolehlah umno gunakan cukup2 mainstream media sbg saluran propaganda...

      rakyat tak bodoh lah, news content tv3 sampai jadi bahan lawak, bahan menganjing kami rkayat malaysia. Asal start buletin utama saja mesti 4 negeri je yg ada masaalah...Penang,Kelantan,Kedah,S'gor..negeri BN semua okayyyy!!

      Ni isu seks lagi? yawnnnnnnnnn...mati beragan lah korang BN nak perintah malaysia lepas pru nanti. Amin

      Delete
  2. umb marhain, kesianlah sket kat umb umno tu..jgn la belasah dia lebih2..dia dah la otak senteng, tak sekolah plak..sbb tu jd gitu.. bukan salah dia pon, salah umno yg ajar dia jd bodo..

    ko doakanlah dia supaya hati terbuka, gi ngaji..bljor2 dgr ceramah2 ugama...mcm ceramah ust Azhar ke...biarlah umb umno sempat tobat, sblum mati dlm kufur pd Allah.. Nabi pernah kata: barangsiapa yg mati & di dlm hatinya x de niat sedikit pun nak tegakkan Islam, maka matinya mati jahiliyyah..

    ReplyDelete
  3. hehehe...kesian ler kat umb umno tu...
    umb umno tu memang diberi upah untuk menegakkan fitnah..
    kalau tak fitnah kang dia tak dapat elaun dari umno lak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive