Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Sunday, 21 October 2012

KEMPEN ANTI HUDUD SANGAT BERJAYA,KINI ORANG CINA TAKUTKAN HUDUD - CHUA SOI LEK


Aku tak tahulah Chua Soi Lek ni dikategorikan sebagai kafir zimmi atau kafir harbi...
sebab tindakan dia lebih kepada kafir harbi..
dia bukan sahaja menghina hukum-hukum Islam,malah dia menentang dengan keras perlaksanaan hukum Islam dan bukan setakat itu sahaja..

Chua Soi Lek melalui MCA menjalankan "kempen anti hudud" dan dengan berbangga beliau mendakwa kempen mereka itu sangat berjaya dan kini berjaya menakut-nakutkan orang Cina terhadap hudud.Semalam Pemuda MCA telah pun meluluskan resolusi yang membantah keras hukum hudud dan menyokong pentadbiran sekular kini yang memisahkan agama dari politik...
baca sini [Pemuda MCA luluskan resolusi bantah hukum Allah]

Apakah kita sebagai ummat Islam masih boleh memilih penggabungan politik yang terdapat MCA di dalamnya..?

Tidakkah sepatutnya sudah menjadi "wajib" bagi kita menolak MCA dan BN kerana mereka menentang hukum Allah malah menghinanya?

Mereka menakut-nakutkan orang Cina seolah-olah orang Cina nanti akan dihukum dengan hukum hudud,sedangkan Tuan Guru Nik Aziz sudah pun memberikan jaminan bahawa hukum hudud tidak akan dikenakan ke atas orang bukan Islam..

Kalau tidak percayakan kata-kata pemimpin PAS bahawa yang bukan Islam tidak terlibat dalam hukum hudud.. maka baca artikel ini yang memaparkan Fathul Bari Mat Jahaya (Ustaz UMNO) sendiri yang mengakui hukum hudud tidak dilaksanakan ke atas bukan Islam.
[hukum hudud tidak dikenakan kepada bukan Islam - ustaz UMNO]


1 comment:

  1. Jamil Khir x komen apa2 ka? Perkasa,Pekida,Jati.. zul nordin..zahid mat arip (Chibai gnti Tibai) dh xda suara ka? atau mulut tu dh disumbat dgn RM ?? perjuangan mcm haramjadahhh..ini pembela Islam... Lanchau la...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive