Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Sunday, 21 October 2012

KELAKAR -BILA UMNO YANG SUDAH BIASA MENIPU,INILAH JADINYA.


Ini memang kelakar seram nih...
apabila seorang admin page yang membodek (tahap gaban) UMNO telah mengupdatekan statusnya dari Stadium Bukit Jalil ketika perlawanan akhir Piala Malaysia ATM vs Kelantan...

Beliau mendengarkan riuh rendahnya trompet ATM di Bukit Jalil...
sedangkan perlawanan yang sebenar diadakan di Stadium Shah Alam... hehehe..




Aku share ni pun bukannya apa-apa... sajer jer..
bila baca benda ni rasa kelakar pulak...

Tergelak besar masa mula-mula baca tadi..
jadi perkara yang boleh membuatkan kita gelak ni, elok kita share dengan orang lain supaya sama-sama kita dapat gelak secara berjemaah.... hehehe...

Tapi untuk berlaku adil..
aku paparkan juga apa jawapan si admin UMNO ni tentang status dia tu...


Kah..kah...kah...
sekadar hiburan...
lain kali hati-hati kalau nak status update jika tak berada di tempat yang dimaksudkan...
kah..kah...kah..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive