Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Wednesday, 10 October 2012

CERAMAH USTAZ AZHAR IDRUS DI UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG DIBATAL ATAS ARAHAN PIHAK ATASAN!!!! ACARA HIBURAN DITERUSKAN!!!


Ceramah Ustaz Azhar Idrus yang dijadualkan di adakan di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Gambang,Pahang pada hari ini (10 October 2012) telah pun dibatalkan..

Ianya dipercayai ada penglibatan tangan-tangan ghaib yang terdiri dari spesis "syaitan yang dikenali",itu sebabnya tangan mereka boleh ghaib...
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Kumpulan Utusan Malaysia buat julung-julung kalinya bekerjasama menganjurkan Expoconvo 2012 sempena Majlis Konvokesyen UMP ketujuh yang akan diadakan di kampus universiti itu di Gambang dan Pekan dekat sini, bermula pada 6 Oktober ~ 14 Oktober ini.

Walaupun ceramah ilmu agama dibatalkan atas arahan "pihak atasan" namun majlis hiburan tetap diteruskan seperti yang dirancang...

Penolong Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar dan Alumni UMP, Prof. Dr. Yuserrie Zainuddin berkata pengunjung akan dihiburkan dengan persembahan artis seperti Ainan Tasneem; Kumpulan Hijjaz, Khalifah; Nash; Rosma (AF1) dan Shuib Sepah.

Kita sedia maklum..
syaitan memang tak suka dengar ceramah agama ni...
dan yang ini pula digelar Tun M sebagai "Syaitan yang dikenali" ,memang kira adik beradik le tu..

Untuk melihat video pengumuman Ustaz Azhar Idrus sendiri mengenai pembatalan ini,sila [KE SINI]

Akhir zaman.. nak kata apa...


3 comments:

  1. lebih baik percaya setan yg dikenali drpd malaikat x dikenali-Tun M

    ReplyDelete
  2. Program ini tidak dibatalkan hanya tukar penceramah. Yang jadi Syaitan ialah yangtuduh tanpa usul periksa samA ada alim atau Suka prasangka memang kerja syaitan

    ReplyDelete
  3. lol.. knp nk tukar sedangkan kt masjid yg g marhaban bpe kerat je bebanding dgan yg g konsert..fikir2 kan lah..dunia semata2..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive