Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Friday, 21 September 2012

MAHATHIR KESEORANGAN,PEMIMPIN BN TOLAK PANDANGAN BELIAU


Tun M adalah individu yang bertanggungjawab memperkenalkan kepada kita "syaitan yang dikenali" yang dirujuknya kepada BN...

Semalam..
Mahathir kata BN kini berada dalam keadaan yang lemah dan jika menang pun pada PRU13 ini nanti,BN akan menjadi kerajaan yang lemah...

Mahathir juga mengatakan bahawa tindakan Najib membuat pemberian tunai kepada rakyat melalui beberapa kempennya adalah menghampiri kepada "pembelian undi" 

Mahathir juga secara menyindir berkata...
"Saya tidak percaya dengan memberi wang kepada rakyat. Saya percaya
dengan memberikan kemudahan.."
"Tetapi saya rasa apabila kerajaan sudah tidak mempunyai masa dan pilihan raya semakin hampir, mereka akan menggunakan cara ini..".

“Jika anda memberi orang sedikit wang dan mereka harus menyokong (anda). Mungkin ia bukanlah membeli undi ... tetapi ia adalah sangat dekat degan itu,” kata mahathir lagi.

Pandangan insan yang menggelarkan BN sebagai "syaitan yang dikenali" itu ditolak oleh beberapa pemimpin BN..

Setiausaha Agung BN, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor :
"Dari segi persepsi… jika kamu dengar tentang persepsi – kami bekerja. Kami bekerja keras dan kami tunaikan apa yang kami kata, dan bukan hanya bercakap, bercakap, bercakap.."

Datuk Seri G Palaneval, presiden MIC :
"BN akan lakukan dengan lebih baik dalam pusingan ini,” 
"pemberian wang tunai seperti Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) harus dilakukan setiap tahun dengan menambah usaha tersebut harus perlu dijadikan program yang direka untuk memberi manfaat kepada mereka yang kurang bernasib baik.."

 Naib Presiden MCA, Gan Ping Sieu :
"Jika bercakap secara realistik, BN akan bangkit dengan mandat lebih kukuh. Dan kita perlu itu untuk melaksanakan dasar-dasar jangka panjang.."

Setiausaha Umno Sabah, Datuk Abdul Rahman Dahalan:
"Sudah tentu kita benar-benar lebih kuat sekarang. Kami mempunyai Perdana Menteri yang baru. Kami mempunyai pelan transformasi yang berani. Kami berada pada kedudukan yang sama dengan pembangkang dalam perang siber."

Setiausaha agung MIC Datuk S Murugessan :
"pengenalan bayaran tunai RM500 oleh BN di bawah program BR1M tidak direka untuk “membeli undi".

Sebenarnya..
aku lebih suka bila pemimpin BN sentiasa merasakan diri mereka tu kuat...
ibarat lembu yang tengah kenyang selepas meragut rumput..
tak ada apa-apa le yang lembu tu nak buat..
selain duk rilek dan tidur jer..
takper.. kekalkan sikap yang sebegitu...

Itulah sikap BN...

1 comment:

 1. Ketua M.C.A Gombak YIP KUM FOOK,
  Perkara U buat salah (jahat), tipu wang orang ramai, tipu perempuan dan wang perempuan, makan wang Tokong ……U sekiranya manusia U mesti bertanggongjawab sendiri.

  U menlaporkan kepada Polis. Polis mesti akan guna otaknya menyiasat mana yang betul dan mana yang tipu. Siapa makan cilli padi, siapa akan rasa pedasnya.

  Kalau U Jantan, gunalah nama U sendiri bertekal di Internet, jangan guna nama yang Suci SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KULAU LUMPUR, MALAYSIA, bagi menyembunyikan diri..

  Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
  U do mistake (crooks), lies of money people, lies of women and money women, eat money Temple, U are human being should be charged with the responsibility themselves.

  U report to police. Police must use his brain will investigate what is right and what is wrong. Anyone eat Cilli Padi, Anyone will feel the spiciness.

  if U males, U use own name against on the Internet, do not use the Holy name of SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KULAU LUMPUR, MALAYSIA, for hide yourself ..


  Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
  你做邪恶的事,骗公众的钱,骗女人和骗女人的钱,吃寺庙的钱...... 你应该自己负责任。

  你向警方报案。警方一定会使用大脑进行调查,谁是错误, 谁骗人的钱.。谁I吃辣椒,谁会觉得辣。

  你如果是男性,在互联网上使用自己的名辩论,不要使用神圣 SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KULAU LUMPUR, MALAYSIA,的名来隐藏自己..

  YOUR TRULY

  MCA MALAYSIA

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive