Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Thursday, 27 September 2012

INILAH AKIBATNYA DARI SLOGAN 1MALAYSIA NAJIB!!!! [gambar]



Inilah akibatnya melaungkan slogan 1Malaysia tapi tak nak jelaskan maksudnya..

tak terangkan apa yang sebenarnya dimaksdukan dengan 1 Malaysia tu..

Rakyat ingat satu Malaysia adalah satu malaysia tak kira bangsa dan agama..
semua berhak dapat apa yang kaum lain dapat..

Tapi Najib tak terangkan bahawa 1malaysia tu hanyalah retorik politik dia semata-mata dalam meraih undi dari kaum Cina dan India yang menyebelahi
Pakatan Rakyat semasa PRU12 lalu..

Terjadilah rakyat yang konfius...
pening kepala dengan slogan 1Malaysia yang bersimbulkan jari telunjuk tu....

Maka berlakulah seperti ini...


3 comments:

  1. nak kata bangang, memang la bangang liang lahad ni, cuba hang tanya yang buat sign board tu dia sokong PR ke BN?
    biasanya ikut anuwar yang fahaman macam ni semua ugama sama (pluralisme)

    ReplyDelete
  2. yg buat sign board buat jer apa yg disuruh..yg mengarah tu yg bangang!!!

    ReplyDelete
  3. tak de kena mengena dgn pembuat signboard tu samada sokong bn atau pr
    dia tu hanya buat apa yg disuruh oleh client...
    yg bangang adalah pelanggan yg mendraf atau menyuruh!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive