Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Monday, 18 June 2012

PULUHAN RIBU HADIRI CERAMAH BN DI SRI MUDA - PR SRI MUDA PERLU KERJA LEBIH KUAT [GAMBAR & VIDEO]


Malam tadi bertempat di Taman Sri Muda (Seksyen 25 Shah Alam) berlangsungnya siri ceramah BN..

Penceramahnya adalah terdiri dari N.Gobalakrishnan (MP Padang Serai - yang juga ahli kelab katak melompat Bebas) dan juga Hamidzun Khairuddin (TIBAI)..

Jumlah hadirin...?
memang tak ada ampun...




Jumlah hadirin sudah cukup untuk memberikan signal kepada Pakatan Rakyat di Dun Sri Muda supaya bekerja lebih keras lagi...
supaya menempah baju parti dengan lebih banyak lagi...

Rakyat nampaknya sudah bijak memilih..
mereka tahu yang mana benar dan yang mana salah...

Dengan jumlah hadirin yang datang...
dapatlah kita gambarkan bahawa akhbar Utusan tetap masih ada lagi pembaca yang setia..

Mereka kelihatan tidak sanggup membiarkan diri mereka terlepas peluang untuk kena tipu..
mereka seolah-olah tidak berasa gembira jika hanya Utusan sahaja yang menipu mereka..

Maka malam tadi mereka hadir beramai-ramai bagi membuktikan bahawa diri mereka sedia ditipu pada bila-bila masa yang diperlukan...

Korang saksikanlah sendiri gambar-gambar ini..
yang ada orang duduk tu adalah manusia..
yang kerusi sahaja tu adalah kerusi yang menempatkan orang bunian dan juga jin...
kiranya walaupun jin..
kerusi penuh jugak ler maksudnya tu...
Hamidzun tengah memberikan ceramah dihadapan pembaca utusan
Gobalakrishnan sedang bersungguh-sungguh yakinkan pendengar bahawa kerusi sebelah mereka ada orang
  
seperti biasa,makanan disediakan
Kalau UMNO tengok gambar kat atas tu nanti dorang kata gambar tu di edit ler..apa ler bagai...
jadi aku sediakan sekali video..
korang tengoklah sendiri...
jangan berdarah hidung tengok video ni dah ler..

BN bertambah kuat..?
hahahaha...

15 comments:

  1. hehe...memang BN bertambah kuat...kuat kelentong rakyat kihkihkih

    ReplyDelete
  2. Brother tolong edit photo profile liang lahat sebab ANU simayat memang jelas kelihatan malu dan kesian

    ReplyDelete
  3. [Anonymous18 June 2012 11:53]
    ok... nanti aku buang yang tu... abgi aku masa sampai esok ok... hehe
    sekang ada hal sikit..
    terima kasih kerana nasihatkan..

    ReplyDelete
  4. video ni hanya besi,tak boleh jadi bukti(hadi awang)

    ReplyDelete
  5. hamidzon bkn dari tibai la, dia dari Gaps, tu pun tak tau.. Yg tak penuh tu sbb baru nak mula, apa punya fakta la nni mcm, ceh ambik pic kat luar dewan, baru tau... Kat dewan panas, merokok pun tak selesa.. Tak abis2 nak seleweng fakta, tibai dan gaps pun tak tau nak beza.

    ReplyDelete
  6. ada pulak bangsa india mabuk busuk bau beer dok ckp melayu bodoh, kat luar dewan, knp tu ko tak ambik video.. Haaa apa mcm..

    ReplyDelete
  7. mmg kami pun tak berapa berkenaan dgn ceramah tu, tp kami kedepan kalau bangsa lain sumpah seranah hamidzon ketika dia berucap, depa kata melayu balik indon la, ini bodoh punya melayu. Pu***k punya melayu, lps tu gelak kuat2, mmg nak berentap smlm, dah jd lain tau..

    ReplyDelete
  8. kalau paria, paria jugak la.. Tak sedar dek untung, penakut, berterabur lari kena sergah jgn hina bangsa melayu.. Lagi satu, org ramai kat luar dewan tau, dlm dewan panas... Hahaha ko pun sama pembawa fitnah, nama je liang lahad, elook tukar nama blog ko ni ke nama kremotorium, mmg sesuai, tmpt bakar mayat tak baik, ko fitnah pasal ni, org tak pi org tak tau, kami pi kami tau..

    ReplyDelete
  9. nape tgk dlm dewan jer bro liang lahad,...hang xtengk kt luar..nape xtangkap gambr n video sx kt luar timr bdk2 pkr wat hal kt luar 2,..ko ni mmg saje nk buat fitnah kn bro,...??????,kn yg ko tngkap gambar kt dlm dewan 2 time pengunjung dh kluar semua nk tgk pergaduhan kt luar 2....dn 1 lg yg ko terlepas pandang liang lahad kn kt luar 2 ada scren kena pasang..pnyalh ramai yg lepak kt luar 2...sx dgn puak pr..sx join...aduuiii..nk fitnahpn agaklh...malu plk ada kwn yg suka buat fitnah mcm hang ni....

    ReplyDelete
  10. nk pesaan kt hanglh liang lahad,..hang jgn nk fitna sana sni bro..sekali kena btg hidung sndri..bru tau tnggi rendah langit 2 bro..klu nk membongkar kebenaranpn..biarlh yg betui2...jgn cr simpati plk..dr mn2 pihak

    ReplyDelete
  11. isu isu yg ko olah dlm blog ni semua di ciplak bulat2 dari sumber pkr, org nak war blog ko pun nak buat tp haram tak reti.. Apa yg ko isukan semua berkenaan bangsa melayu, pada hal paria sekarang dah naik kapla ko tak sedar lg ke? Brp byk pkr wat ceramah kena kacau? Ni bkn main berani lagi paria wat kacau, kalau tak nak dengar balik, ko pun sama, sibuk tgkp pic, baik hang tgkp pic opah hang.

    ReplyDelete
  12. tak terlawan ko liang lahad, haaa pasai sepi.. Terer sgt nak mengapi api, skrg terberak la ko, mcm ko sorang je tau pasal isu semasa, rupanye ciplak dari sumber yg sama jln fitnahnya,

    ReplyDelete
  13. SELAMAT MALAYSIA
    Ketua Pemuda Gombak MCA Yip Jiun Hann
    “U” Punya Bapa YIP KUM FOOK(MCA GOMBAK) melakukan hal jahat, tipu wang orang, tipu WANITA, merosakan keluarga orang lain, makan duit Tokong………….telah membangkitkan orang ramai naik marah.
    “U” sepatut menasihat Bapa berkelakuan baik tetapi dengan dukacita sebaliknya “U” membangkitkan nama pemimpin Negara kita PM Najib Tun Razak dan Ketua MCA Dr chua Soi Lek pun bersama kelakuan mengapa orangramai tidak menyoalkan?
    “U” memang kurang ajar, sebagai seorang ketua pemimpin Pemuda MCA Gombak sepatutnya menjunjung pemimpin dan hormat Negara, bukan membusukan pemimpin dan menburokkan nama kebaikan Malaysia.
    Sekiranya “U” tak suka Negara Malaysia, lebih baik “U” dan Bapa “U” keluar Negera ini.
    Kita harap pemimpin kita mengambil tindakan kepada dia. Supaya nama kebaikan Malaysia dapat di pertahankan.
    Sekian, Terima Kasih.
    YANG BENAR,
    RAKYAT YANG SAYANGI MALAYSIA
    GOMBAK, SELANGOR

    SAVE MALAYSIA
    MCA Youth chief Gombak Yip Jiun Hann
    "U" Your father YIP KUM FOOK(MCA GOMBAK) do evil, cheated money, deceit WOMEN, family confuses others, eat Temple money ............. Temple crowd are very angry.
    "U" should advise your father to do good things but with sadly "U" try to put bad name of our PM Najib Tun Razak and MCA chief Dr Chua Soi Lek , why people did not question it?
    "U" was rude, as head of MCA Youth leader should honour and respect our leaders, not try to destroy our leaders and make bad name of Malaysia.
    If "U" does not like Malaysia, the better "U" and your father can out of this Country.
    We expect our leaders to take action on him. So that the good name of Malaysia can be defended.

    Thank you,
    THE TRULY,
    People Who Love Malaysia
    Gombak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive