Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Wednesday, 2 May 2012

FITNAH SKANDAL "SEX" REKAAN UMNO - INI JAWAPAN AZMIN ALI


Negara kita baru sahaja menyaksikan bagaimana kebangkitan rakyat di dalam menuntut pilihanraya yang bersih dan adil di dalam perhimpunan Bersih 3.0 pada 28 April 2012.


Kehadiran rakyat yang begitu ramai di dalam perhimpunan Bersih 3.0 menunjukkan bahawa rakyat amat peka terhadap segala isu penipuan pilihanraya di dalam negara kita ini dan ini amat menggusarkan BN dan UMNO..


Bagi menamatkan momentum Bersih 3.0 ini dan juga bagi melupakan ingatan rakyat terhadap keganasan polis terhadap peserta Bersih 3.0,maka UMNO mencipta isu kelucahan yang baru...

Kali ini fitnah kelucahan tidak
lagi ditujukan terhadap Anwar Ibrahim,tetapi terhadap Timbalan Presiden PKR,Azmin Ali..

Banyak blog-blog UMNO memaparkan gambar-gambar fitnah yang kononnya melibatkan YB Azmin Ali..

Aku tak nak paparkan gambar fitnah lagi jijik itu di dalam blog aku...
tetapi aku nak bagi korang baca  jawapan Azmin Ali berkenaan kes fitnah jijik UMNO yang terbaru itu...
 
Kenyataan Media | 1 Mei 2012
Fitnah Jahat Bersiri Menjelang Pilihan Raya Umum ke 13

 

Saya mengecam sekeras-kerasnya fitnah yang ditohmah ke atas diri saya bertujuan untuk mengaibkan saya dan keluarga. Fitnah jelek ini disebarkan oleh media yang dikuasai UMNO yang memetik sumber blog pro UMNO. 

Fitnah ini memaparkan seorang lelaki yang mereka tohmah sebagai saya bersama seorang wanita di dalam tandas.
Saya menafikan sekeras-kerasnya fitnah tersebut. Ianya adalah fitnah ulangan menggunakan modus operandi yang sama yang digunakan terhadap Dato’ Seri Anwar Ibrahim.
 

Saya amat kesal memandangkan tindakan ini adalah fitnah bersiri terhadap saya dan keluarga selepas fitnah jijik ke atas isteri dan anak saya, disusuli dengan dakwaan pemilikan saham kemudiannya saya dituduh menghina Raja-Raja Melayu dan baru-baru ini saya ditohmah mencetuskan provokasi dalam Himpunan Aman Bersih 3.0.


Sebelum ini saya dan isteri serta anak kecil saya telah pun melakukan ujian DNA sebanyak dua kali dalam bulan Julai 1998. Kedua-dua keputusan ujian tersebut menempelak fitnah ke atas saya, isteri dan keluarga. 


Hasil ujian jelas menyebut serta mengesahkan saya dan isteri merupakan ‘biological parent’ kepada anak kami. Ujian DNA tersebut sekaligus memelihara maruah saya dan keluarga.
“The results from all three genetic loci show that the donor of blood specimen marked ‘X’ (putative father) is the biological father of the donor of the blood specimen marked ‘Y’ (child).”
 

Namun UMNO masih mengulangi fitnah kejam tersebut sepanjang 14 tahun ini walaupun bukti sudah jelas lagi nyata bahawa tuduhan mereka terhadap saya dan keluarga merupakan pembohongan semata-mata.

Setelah kesemua fitnah tidak berjaya, mereka mengulangi skrip usang fitnah seks yang memualkan untuk mengaib dan mematahkan semangat saya. 


Fitnah jahat seperti ini diulang-ulang untuk membentuk persepsi rakyat terhadap maruah dan kredibiliti saya menjelang pilihan raya.

Munculnya fitnah ini tatkala UMNO dihimpit krisis keyakinan dan menjadi sasaran kemarahan rakyat selepas perhimpunan BERSIH adalah untuk mengalih pandangan rakyat dari isu sebenar iaitu isu penipuan pilihan raya dan penyelewengan dana awam.


Saya ingin menegaskan bahawa saya tetap tuntas dengan perjuangan membawa obor reformasi demi rakyat. Saya menyeru kepada pimpinan UMNO supaya menghentikan budaya politik fitnah yang boleh menghancurkan negara dan masyarakat.


Saya akan terus bersama-sama pimpinan KEADILAN dan Pakatan Rakyat untuk menjana perubahan dan membawa kemenangan rakyat dalam Pilihan Raya Umum ke 13.
 

Mohamed Azmin Bin Ali

P/S : hanya fitnahlah yang UMNO mampu lakukan untuk menjatuhkan pemimpin Pakatan Rakyat..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive