Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Thursday, 29 March 2012

HUKUMAN PENARI TIANG GHAIRAH HANYA RM25 - LEBIH MURAH DARI PIZZA HUT!


Di dalam negara kita ni..
Mengajar agama Islam tanpa tauliah walaupun niat untuk mencurahkan ilmu kepada orang ramai..
akan di anggap bersalah seolah-olah kesalahan yang besar..
walaupun seseorang itu ada Master dan PHD dalam bidang ilmuan Islam...

Kesalahan itu mengikut negeri masing-masing di mana ada yang dikenakan hukuman denda sehingga RM3000 dan 2 tahun penjara..
3 gadis yang menari tiang di N9 24 march 2012 lalu.


Tetapi sekiranya gadis melayu yang beragama Islam yang hanya memakai seluar dalam dan bra semata-mata dan menari pula mengelilingi tiang dengan penuh ghairahnya,jika ditangkap hanya dikenakan hukuman denda RM25 sahaja...


Hukuman yang dikenakan itu bukanlah diputuskan oleh mahkamah Israel mahupun Amerika..
tetapi adalah mahkamah di negara kita ini..
iaitu Malaysia... sebuah negara yang dikatakan memperjuangkan Islam...

Mungkin denda RM25 itu dikenakan ke atas 3 gadis ini kerana mereka masih lagi belum tahap membuka seluar dalam dan bra mereka..

Dan mungkin juga kerana mereka agak cantik maka hukuman sedemikian dikenakan sebagai pengajaran supaya mereka lebih seksi lagi bila melakukan tarian tiang di masa hadapan...

Sudah pastilah mereka akan sanggup melakukannya lagi di masa hadapan kerana hukumannya adalah lebih murah dari Pizza Hut "large"


Kalau menari bogel..?
kalau menari sambil berbogel mungkin akan dibebas tanpa bicara kot...?
kah..kah..kah...

Malaysiaku..

3 comments:

 1. untuk perhatian penulis,ketiga-tiga mereka telah dihukum di mahkamah majistret di bawah Seksyen 21 Akta Kesalahan Kecil yang membawa hukuman Denda tidak melebihi RM25...hukuman yang dikenakan majistret adalah hukuman yg paling maksimum...jadi bagi penulis sebelum menulis apa2,sila semak dan kaji terlebih dahulu setiap hukuman yang dikenakan tanpa perlu besarkan isu hukuman...kerana ini boleh memberikan tanggapan yang buruk pada sistem kehakiman kita..seorang majistret atau hakim bukannya boleh suka2 tuduh seseorang tu suka2 jgk...sebagai penulis,tanpa mengetahui fakta yang betul.tidak perlu rasanya nak menyalahkan mahkamah..tidak di nafikan ketiga2 mereka melakukan perbuatan yang salah di sisi agama....jadi sepatutnya peranan tersebut lebih di mainkan oleh pihak jabatan agama atau mahkamah syariah kita...are they silent on that???

  ReplyDelete
 2. YIP KUM FOOK (MCA GOMBAK CHAIRMAN) MAKES BUDDHIST & MCA SHAMEFUL!


  敬爱的马来亚佛总理事先生Buddhist Maha Vihara, Brickfields, Kuala Lumpur, Malaysia佛寺理事先生以及佛教信徒.

  自从Yip Kum Fook (MCA Gombak Chairman)当任主席, 有预谋的迫走本地和尚(吉兰丹), 而遠聘缅甸和尚, 当任主持之后Samnak Sambodhi Thai Buddhist Temple No: 19 Jalan 38 Taman Desa Jaya, Kepong 52100 Kuala Lumpur, Malaysia(暹廟)就一直发生种种的是是非非, 以引起方民間議論纷纷.

  其因是Yip Kum Fook (MCA Gombak Chairman)所领导的理事会, 勾结外耒的缅甸和尚, 以啇業経营, 不依佛法的精神办事, 只借宗教之名捞取权和私利所引起………. 最近又自行一套商业手法, 规定任和人, 若想出家当和尚修道者, 必先供给RM400大元, 否则免谈. 這种啇業手法, 已引起广大的信徒愤怒而不满.

  Samnak Sambodhi Thai Buddhist Temple (暹廟)是佛总之联会, 而身佛堂之主席Yip Kum Fook (MCA Gombak Chairman)不以佛陀的教誨, 修心養性, 却反其道而行, 接着权势, 无悪不做, 三妻四妾, 骗财骗色, 破坏別人的家庭.....现在他的排聞满天飞, 不但给佛寺帶耒不好的名声, 也間接的耻辱佛教信仰者.

  所从我们祈望马来亚佛总与Buddhist Maha Vihara, Brickfields, Kuala Lumpur, Malaysia理事同仁, 给以关注, 共創義举, 维护佛法

  此致, 并
  祝安康, 工作愉快.

  ReplyDelete
 3. Ketua M.C.A Gombak YIP KUM FOOK,
  Perkara U buat salah (jahat), tipu wang orang ramai, tipu perempuan dan wang perempuan, makan wang Tokong ……U sekiranya manusia U mesti bertanggongjawab sendiri.

  U menlaporkan kepada Polis. Polis mesti akan guna otaknya menyiasat mana yang betul dan mana yang tipu. Siapa makan cilli padi, siapa akan rasa pedasnya.

  Kalau U Jantan, gunalah nama U sendiri bertekal di Internet, jangan guna nama yang Suci SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KULAU LUMPUR, MALAYSIA, bagi menyembunyikan diri..

  Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
  U do mistake (crooks), lies of money people, lies of women and money women, eat money Temple, U are human being should be charged with the responsibility themselves.

  U report to police. Police must use his brain will investigate what is right and what is wrong. Anyone eat Cilli Padi, Anyone will feel the spiciness.

  if U males, U use own name against on the Internet, do not use the Holy name of SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KULAU LUMPUR, MALAYSIA, for hide yourself ..


  Head of M.C.A Gombak YIP KUM FOOK ,
  你做邪恶的事,骗公众的钱,骗女人和骗女人的钱,吃寺庙的钱...... 你应该自己负责任。

  你向警方报案。警方一定会使用大脑进行调查,谁是错误, 谁骗人的钱.。谁I吃辣椒,谁会觉得辣。

  你如果是男性,在互联网上使用自己的名辩论,不要使用神圣 SAMNAK SAMBODHI, DESA JAYA, KEPONG, KULAU LUMPUR, MALAYSIA,的名来隐藏自己..

  YOUR TRULY

  MCA MALAYSIA

  Sponsors by Jimmy Ong, Chan Siew Lean, Frankie Lim, Lee Fan Kiat Kuala Lumpur....

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive