Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Monday, 20 February 2012

PENDEDAHAN TERLENGKAP!! - MALAYSIA - ISRAEL OLEH JINGGA 13.


Pendedahan terlengkap mengenai dagangan Israel dengan Malaysia akan kita saksikan pada 20 February  (hari ini)  apabila Jingga 13 melalui Ketua Koordinatornya akan mengemukakan bukti-bukti dalam bentuk dokumen,gambar dan juga video penglibatan Malaysia di dalam hubungan perdagangan dengan Israel..

Ini adalah satu pendedahan yang paling hebat dan lengkap dan tidak pernah dilakukan oleh mana-mana NGO di dalam negara kita ini...

Pendedahan ini akan menunjukkan betapa kerajaan kita
selama ini hanyalah berbohong apabila mengatakan Malaysia tiada apa-apa hubungan dengan Israel..

Dalam kerancakan negara kita berkempen membantu Palestin bebas dari kekejaman Israel...
rupa-rupanya Malaysia juga mempunyai "saham" dalam sumber pendapatan negara Israel...

Dan ini disembunyikan oleh kerajaan BN dengan sebaik-baiknya daripada diketahui rakyat jelata khususnya orang melayu yang beragama Islam...


Pendedahan secara terpeinci oleh Jingga13  akan dilakukan didalam satu sidang media di Ibu Pejabat Keadilan pada Jam 11:30am pada tarikh 20 February 2012..

Nantikan..

2 comments:

 1. 请远离马华党员 叶金福!

  敬爱的马华公会中央领导層,
  现在世界各先进国都盡力保存佛教的文化和保护佛教的僧侶,但马华公会鹅唛區会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook, MCA Gombak Chairman) 却反其道而行, 帶一般流垊到佛教埾地(SAMNAK SAMBODHI THAI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA KEPONG 52100 KUALA LUMPUR, MALAYSIA)試圄摧毁佛教文化, 挑衅和打架, 并电招警方人員要扣留佛寺沙彌, 这种不按佛教條规, 軽视佛教精神的行动, 对世界佛教信徒实有侮辱之举, 的确令人不敢恭维.

  除此之马华公会鹅唛區会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook, MCA Gombak)也利用杖势, 連众人朝拜的印度廟TAMAN DAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR 放火燒毁把土地佔为已有, 马华公会鹅唛區会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook, MCA Gombak Chairman)这种冒犯宗教的不良行为, 已引起廣大的大马人民愤怒而不满, 所以, 在耒屇的大选, 希望马华公会的中央领神, 能深明大義, 对此娄党员, 最好疏薳距离, 以免影响选票, 造成马华公会大大的败北, 遗恨江山此致, 并祝安康, 工作快乐.

  ReplyDelete
 2. VEN. ASHIN INDAKA (MYANMAR MONK) TO BE A MILLIONAIRE

  Ven. Dr. Ashin Indaka (Myanmar Buddhist Monk) or who is cheated devotee money about who want to become a monk; it is needed to pay RM400 per person. Each year more than 100 people become monks on Chinese New Year (Rm400 X 100people=Rm40, 000.00), then he spends 5 years in Malaysia (Rm40000.00 x 6 years=Rm240000.00) and total another income (donation) about Million MR (Malaysia Ringgit). This is news by MEMBERS OF SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE (No: 19 Jalan 38 Taman Desa Jaya, Kepong 52100 Kuala Lumpur, Malaysia)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive