Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Monday, 23 January 2012

PERBELANJAAN ROSMAH -KENYATAAN PALING BODOH DARI ROSMAH !


Rosmah hari ini menafikan bahawa dia telah belanjakan wang sebanyak A$100,000 atau pun dalam nilai  ringgit sebanyak RM325,000 di sebuah butik di Sydney,Australia...

Kisah perbelanjaan Rosmah di butik tersebut disiarkan di dalam Australia Sydney Morning Herald..

Dalam satu ruangan di akhbar tersebut, kolumnis Andrew Hornery yang telah menggelar Rosmah sebagai "first lady of shopping" (wanita pertama membeli belah) mendakwa
Rosmah telah membelanjakan sebanyak A$100,000 di sebuah butik di Sydney...

Australia Sydney Morning Herald  mendapat berita itu selepas seorang pereka fesyen Carl Kapp melaporkan Rosmah telah membelanjakan satu jumlah yang besar di butiknya semasa Rosmah sedang bercuti di negara tersebut baru-baru ini..

Hari ini.... Rosmah menafikannya...
tetapi apa yang mengejutkan aku dan aku menganggap kenyataannya sebagai bodoh adalah bila Rosmah kata pereka fesyen tu akan mengeluarkan satu kenyataan tidak lama lagi...

TheSundayDaily


Pada pandangan aku besar kemungkinan kenyataan yang akan dikeluarkan tak lama lagi itu adalah kenyataan "penafian" dari pereka fesyen tersebut...

Soalnya sekarang adalah...
macam mana Rosmah boleh tahu pereka fesyen tu akan keluarkan kenyataan tak lama lagi..?

Rosmah ke yang suruh dia keluarkan kenyataan tu..?
pereka fesyen tu telah dibayar ke supaya mengeluarkan kenyataan..? 

Kalau tak...macam mana Rosmahboleh tahu pereka fesyen tu akan bagi kenyataan..?

Ini adalah satu kenyataan Rosmah yang menampakkan kebodohannya..
sepatutnya dia nafikan sajer dan biarkan Carl Kapp tu sendiri keluarkan kenyataan,barulah pembohongan tu nampak nyata dan betul...


Mungkin Rosmah keluarkan kenyataan tu dalam keadaan marah dan tergesa-gesa untuk membersihkan nama dia...

Saman le akhbar tu kalau mereka laporkan berita palsu...
kenapa tak mahu saman..?


kah..kah..kah...
lawak di Hari Raya Cina...

5 comments:

  1. ok per... dari shoping kat kohilal yang tak halal pengurusannya...kah..kah..kah..pi masuk liang lahat la bro...lu dah sewel

    ReplyDelete
  2. lar... penyokong kak mah tayar spare rupanya lu.. kah..kah..kah..

    ReplyDelete
  3. si penyokong rosmah yg bodoh tolol...

    ReplyDelete
  4. teruk betui si katikk tuu.. bodoh betui.. makan duet rakyat je tau.. si katikkk btuii..

    ReplyDelete
  5. masuk tnding aym katik confirm menang,tp bkn bentuk bdan sbb jambul je

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive