Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Wednesday, 30 November 2011

BUDAK-BUDAK DIUPAH UNTUK DIJADIKAN BAHAN SUPAYA TV3 DAPAT MEMFITNAH "WALK FOR FREEDOM"


Memang dasar orang yang tidak tahu halal haram,dosa pahala...
matlamat menghalalkan cara mereka..
bagi mereka apa sahaja patut dilakukan asalkan kemenangan dipihak mereka..
azab neraka.. belakang cerita..

Blogger Milosuam telah berjaya membongkar tektik jahat media TV3 yang besar kemungkinan didalangi oleh parti berkeris untuk memalukan perhimpunan "walk for freedom" yang dianjurkan oleh peguam seluruh negara.

Pihak tertentu yang berniat jahat sanggup mengupah budak-budak untuk hadir sementara di sekitar perhimpunan aman tersebut untuk diambik gambar mereka sebagai kononnya turur bersama dengan peserta perhimpunan "walk for freedom"..

Berikut artikel dari milosuam..
ARTIKEL sebelum ini di MiLo SuaM ada mendedahkan bagaimana sekumpulan budak-budak bawah umur muncul di saat orang ramai berkumpul di Kelab Taman Perdana Diraja sebelum berarak ke parlimen rujuk sini [budak-budak]

Memang agak "suspicous" kenapa budak-budak bawah umur ini memakai baju kuning, kemudian membawa banner menyokong seksualiti merdeka? Seperti ada agenda tersembunyi.


Oleh kerana tidak berpuas hati, maka salah seorang aktivis Jingga 13 bersama seorang wartawan wanita dari Suara Keadilan pergi menemubual mereka.

Mereka mendakwa memakai baju kuning kerana menyertai satu program konvoi "suka-suka" ke Melaka dan singgah di situ (parlimen) juga kerana "suka-suka" atau saja-saja.

Pada mulanya mereka tidak mengaku memakai baju kuning, tapi akhirnya mereka menjelaskan bahawa mereka membuka baju kuning tersebut kerana "panas".

Semasa ditanya adakah mereka tahu perhimpunan apa yang sedang berlangsung? Mereka menjawab tidak tahu dan mereka tidak layak menyertai perhimpunan itu.

Saksikan video rakaman temuramah tersebut di bawah ini.

Rupa-rupanya segala persoalan ini terbongkar. Budak-budak bawah umur ini memang sengaja diupah untuk menyamar kononnya sebagai penyokong Bersih 2.0 (baju kuning), juga menyamar sebagai "penyokong seksualiti merdeka" (bawa banner).

Peranan TV3 Al-Musyrikin pula menyebarkan berita palsu kononnya "Walk for freedom 2 walk" atau perhimpunan membantah akta perhimpunan aman 2011 dan Bersih 2.0 menyokong Seksualiti Merdeka (atau kebebasan seks kata TV3).

Saksikan laporan Buletin Utama di bawah ini.

Tambah menguatkan lagi bukti pembohongan Buletin Utama ini, budak-budak bawah umur yang dilaporkan sebagai penyokong Bersih 2.0 oleh TV3 dilihat membakar baju-baju yang mereka pakai.

Penyokong Bersih 2.0 kejadah apa kalau bakar baju kuning yang menjadi simbolik sokongan terhadap Bersih 2.0?Inilah cara perangai jahat TV3 yang merupakan media rasmi penjilat UMNO hingga ke lubang jubur...
rakyat bukan bodoh...
semua orang dah bijak menilai...
hanya mak cik felda yang ada bendera UMNO kat bumbung rumahnya jer yang percaya dengan pembohongan ni..
 
Sumber : Milosuam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive