Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Tuesday, 18 October 2011

KENAPA SETIAUSAHA MB SELANGOR BERSAMA-SAMA ORANG YANG HINA ANWAR DAN AZMIN?


Cerita mengenai group "Road To Putrajaya" menghentam pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat membuatkan aku terkejut sebenarnya.. 

dan cerita mengenai Setiausaha MB Selangor,Faekah Hussin yang kelihatan selesa bersama-sama dengan group yang kerap menghentam Anwar dan Azmin ini sekali lagi membuatkan aku terkedu...
hampir sahaja nasi lemak berlaukkan udang tersembur pagi tadi setelah menerima berita ini...

Adakah sepatutnya Setiausaha kepada seorang Menteri Besar yang telah diberikan kepercayaan oleh Parti dan pakatan rakyat untuk menerajui Negeri selangor boleh bersama-sama dengan orang yang bencikan Anwar dan Azmin termasuk juga menghentam beberapa pemimpin Parti Keadilan Rakyat?

Sifir mudahnya adalah...
UMNO = hentam Anwar...
Yob Tualang Sekah (pengasas RTPJ)  = juga hentam Anwar...

UMNO = kita benci kerana serang anwar,parti dan pakatan rakyat..

namun..

bila tang Yob Tualang Sekah = kita bersetuju dan dia disayangi pulak selepas dia hentam Anwar dan beberapa pemimpin parti..?

patut ke tak patut..?

Persoalan yang membuatkan aku terkedu adalah...
apakah setiausaha MB Selangor ini menyokong dan gembira Anwar dihentam oleh puak-puak berhaluan kiri ini..?

tidakkah dia sepatutnya marah dengan kumpulan yang kononnya mendakwa mahu ke putrajaya ini?

Bukti Yob Menghentam Anwar.. dan memburukkan parti...

kepala hotak anwar berjambul yob..? memang tak suka betul yob dengan Anwar ni kan..?

Yob samakan Anwar dengan pemimpin korup UMNO ke yob..?

nampaknya yob memang sudah tidak percayakan kempimpinan Anwar lagi... tak gitu yob..?

yob tak puashati dengan anwar ker yob?... salin le kulit cepat sikit dan teruskanlah gerak kerja hentam anwar tu..

Yob tualang sekah bersama jaksa kotara (si hanafiah ) tu memburuk-burukkan anwar.

apa maksud yob membuat posting begini di dalam blog beliau..????
menegur parti ke atau mahu membuat orang ramai membenci PKR..?

Admin-admin RTPJ mengatakan bahawa mereka hanya menegur pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat..
abis tu kenapa dibuat di alam cyber dan sebar luaskan ke dalam blog dan juga FB..?

jika benar hanya membuat teguran kepada kepimpinan Pakatan Rakyat..
jika benar hanya berniat ikhlas...
 maka..
tunjukkan kepada kami semua, satu memorandum ataupun apa-apa petisyen yang pernah group RTPJ mahupun Yob sendiri serahkan kepada Anwar berhubung dengan salah laku beberapa pemimpin termasuk Azmin didalam parti..

memorandum ataupun petisyen tersebut mestilah mempunyai Cop Anwar sebagai Ketua Umum parti Keadilan Rakyat ataupun sebagai Ketua Pembangkang bagi membuktikan memorandum ataupun petisyen itu telah diterima oleh pejabat Anwar...

Selepas sindiran dan juga hinaan terhadap pemimpin No 1 pakatan rakyat...
setiausaha MB Selangor boleh bersama-sama dengan kumpulan ini..?

aku heran...
korang tak heran ker..?
Faekah menyematkan sticker kenangan kumpulan yang menghina Anwar dipejabat beliau?

Ayoyo...
apa sudah jadi ini...
sudah tukar ka..?
(update :- lianglahad dapat tahu Group yang menghina Anwar dan Azmin ini serta beberapa pemimpin pakatan rakyat,telah berjumpa dengan Faeakah ini semalam..)

6 comments:

  1. memang la...heran sebab orang yang pandai je boleh menilai yang mana batu, yang mana permata

    ReplyDelete
  2. konspirasi jinga 13 yg desak faekah husin letak jawatan tu korang tak nak dedahkan ker?sebagai bloger..melapor mestilah mendapat maklumat yg tepat.jangan menjadi bloger pencacai kpd barua musang berbulu ayam semata!!

    terdapat bukti2 mengesahkan geng2 j13 merangcang supaya faekah husin letak jawatan...

    ReplyDelete
  3. Alky pon taw hal scandel puak2 azmin ni nakkan jawatan MB selngor...di belakang konspirasi ni adalah si Azmin ali.tapi aku stuju jugak ..kenapa patut marahkan dsai,coz dsai tahu hal ni tapi berdiam diri sebab anak isteri azmin tu benih dari dsai bukan? beri fakta benar.sudah lama hal ni terpendam di pendam oleh dsai.that y dsai berdiam diri bila azmin bermaharaja lela!!

    ReplyDelete
  4. PERHGG..INI BLOGER BETOL2 KENA HOLLY WATER DARI GENG2 AZMIN!!!

    ReplyDelete
  5. komen yang ketiga tu aku tidak bersetuju..
    anak azmin telah dibuktikan secara klinikal,DNA test sudah dibuat.. memang anak dia..

    ReplyDelete
  6. 请远离马华党员 叶金福!

    敬爱的马华公会中央领导層,
    现在世界各先进国都盡力保存佛教的文化和保护佛教的僧侶,但马华公会鹅唛區会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook, MCA Gombak Chairman) 却反其道而行, 帶一般流垊到佛教埾地(SAMNAK SAMBODHI THAI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA KEPONG 52100 KUALA LUMPUR, MALAYSIA)試圄摧毁佛教文化, 挑衅和打架, 并电招警方人員要扣留佛寺沙彌, 这种不按佛教條规, 軽视佛教精神的行动, 对世界佛教信徒实有侮辱之举, 的确令人不敢恭维.

    除此之马华公会鹅唛區会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook, MCA Gombak)也利用杖势, 連众人朝拜的印度廟TAMAN DAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR 放火燒毁把土地佔为已有, 马华公会鹅唛區会主席叶金福律师 (Yip Kum Fook, MCA Gombak Chairman)这种冒犯宗教的不良行为, 已引起廣大的大马人民愤怒而不满, 所以, 在耒屇的大选, 希望马华公会的中央领神, 能深明大義, 对此娄党员, 最好疏薳距离, 以免影响选票, 造成马华公会大大的败北, 遗恨江山此致, 并祝安康, 工作快乐.

    Sponsors by Lawrence Tan Subang.....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive