Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Friday, 28 October 2011

HARGA TIKET MAHAL MENJADI PUNCA WEBSITE F.A.M. DIGODAM.


Laman web F.A.M. telah digodam oleh individu yang marahkan F.A.M kerana menaikkan harga tiket perlawanan akhir piala malaysia..

Individu tersebut mungkin juga mewakili ribuan rakyat Malaysia yang merasakan harga tiket tersebut mahal dan sengaja dibuat begitu untuk mengaut keuntungan yang besar semata-mata...

korang semua boleh ke link http://www.fam.org.my
untuk melihat web tersebut...

Siap letak gambar babi lagi kat logo rasmi F.A.M.
kalau tengok pada kata-kata yang tertera pada laman web F.A.M ni... individu tersebut memang marah betul dengan tindakan F.A.M menaikkan harga tiket perlawanan...

bagi aku..
padan muka pun F.A.M ni...

2 comments:

  1. kelihatannya laman web FAM telah pulih seperti sedia kala...

    ReplyDelete
  2. website FAM dh pulih pastu kene lagi lololo

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive