Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Tuesday, 13 September 2011

SITT AL WUZARA SELAMAT SEBAB PEMIMPIN NEGARA PENTINGKAN PEMIMPIN DARI NABI


Mak Cik Hajjah Sitt Al Wuzara terselamat selama ini kerana Mak Cik HANYA menghina NABI dan ALLAH sahaja.. 
Mak Cik tidak menghina pemimpin pemerintah kita..
jika tidak, mungkin Mak Cik akan dimasukkan ke ISA dah..

Mak Cik juga terselamat kerana di dalam negara ini tidak begitu mendaulatkan Islam..
malah dalam negara ini jika ada orang yang menuntut supaya hukum-hukum Islam di daulatkan,orang itu akan di anggap sebagai ekstrimis agama..


Mak Cik juga selamat kerana orang melayu islam dalam negara kita ini lebih mementingkan hiburan dari ilmu agama,jadi bila mak cik hina agama Islam dan bila makcik hina Allah dan Nabi muhammad,kesannya kurang dirasa oleh sebilangan besar melayu islam di negara ini...

Mak Cik selamat kerana pemerintah negara ini lebih mementingkan BANGSA dari agama..

hina agama mungkin juga dianggap TIDAK MENGAPA di negara kita yang "tidak pernah dijajah"  ini..

namun jika Mak Cik hina bangsa dan lebih-lebih lagi jika Mak Cik hina parti yang memperjuangkan bangsa semata-mata tu,kemungkinan kesannya agak berbeza..


jika makcik hina pemimpin negara,mungkin Mak Cik akan diburu oleh SKMM,malah seluruh jentera kerajaan akan memburu Mak Cik sampai ke lubang cacing...

Mak Cik juga selamat kerana menghina Islam tidak memerlukan tauliah,tetapi jika Mak Cik mahu mengajar Islam,mak cik mesti dapatkan tauliah,jika tidak makcik pasti akan ditahan ketika sedang mengajar..
macam yang Dr. Asri ni kena...
[rujuk artikel penuh disini]

Mak Cik bukannya pandai mana pun... 
jadi,jangan ingat selepas mak cik hina Allah dan Nabi Muhammad, JAKIM dan SKMM tidak pernah datang ke rumah mak Cik ingat Mak Cik dah hebat sangat..
Mak Cik hanya selamat kerana pemerintah tidak memandang isu hina Allah dan Nabi Muhmmad ni sebagai isu besar...

jika tidak sudah pastilah Mak Cik sekarang ni duk turun naik mahkamah... silap-silap duduk kat kem kamunting,Perak...

 

 
Jingga 13 memohon mengadap berkenaan blog hina Islam.

semalam NGO Jingga 13 telah memohon mengadap Yang Di Pertuan Agong berkenaan blog menghina Allah, menghina Nabi Muhammad, menghina Allah swt, menghina agama Islam dan juga menghina Yang Di Pertuan Agong sendiri..

JAKIM,isu kek lapis sarawak belum selesai lagi ker..? [kek lapis]

1 comment:

  1. Islam mengalami zaman jahiliahnya di Malaysia kerana sifat pemimpin negara ini yang mementingkan duniawi berbanding dengan mendekati Allah. Lihatlah di tv ..apa yang lebih diutamakan adalah segala bentuk maksiat dan munkar. Hiburan menjadi agenda sejak puluhan tahun sehinggakan tanpa hiburan hidup kelihatan aneh di dalam negara ini. Para pemimpin dan menteri di negara ini terutama dari UMNO sibuk dengan agenda mewah. Mereka berebut2 merompak harta rakyat.Kehidupan mereka semakin jauh dari jalan Allah. Setiap tahun mereka berpura2 menegenang Rasulullah melalui bidaah maulud mereka sedangkan mereka jauh dari ingin mencontohi Nabi. inilah pemimpin munafik yang disokong oleh warga melayu Islam. Islam dinegara ini kembali kepada jahiliyyah.....melainkan kita menghancurkan pimpinan ini dan mengorak langkah membina satu daulah yang taat kepada Allah dan Rasulnya dalam setiap langkah kehidupan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive