Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Thursday, 15 September 2011

MAHATHIR SEKALI LAGI "TUNJUK AJAR" NAJIB


Mahathir ni walaupun sudah lama tidak jadi PM negara kita ini,namun lagak gayanya macam dia pulak yang menjadi PM... dia dengan selambanya mengajar Najib tentang cara-cara mentadbir negara...

dan yang lebih malang,Najib seolah-olah terpaksa menerima apa juga cadangan Mahathir,mungkin juga benar kata orang bahawa Najib ni tak tahu macam mana nak urus ekonomi negara...

dan beliau terpaksa patuh sahaja dengan apa yang Mahathir katakan tanpa "mampu" untuk melawan..
 
Nak harapkan Perdana Menteri Kedua,si rosmah tu lagi ler.. kalau shopping pandai ler dia...
beg tangan mana yang paling best,cincin mana yang paling mahal dan gelang mana yang ada "class"... tu semua tahu le dia..

aku memandang ini adalah satu usaha "team Mahathir dan Muhyiddin" agar kepimpinan Najib nampak "lemah" di mata perwakilan UMNO... 

dan sekaligus memberikan impak positif kepada "protege" Mahathir,si Muhyiddin tu..


hari ini, Mahathir sekali lagi mengajar Najib macam mana nak uruskan ekonomi..



aku percaya,walaupun Najib diam jer.. 
tapi aku yakin,Najib akan ikut jugak apa kata mahathir tu..
BUKU JINGGA dari Pakatan Rakyat pun Najib ciplak tanpa segan silu dan tanpa rasa bersalah...

inikan pulak cakap orang yang pernah menjatuhkan Pak Lah..
Najib nak lawan cakap Mahathir..?
mau bibir yang merah tu bertukar kaler pucat nanti..

Najib ni apa pun tak boleh..
lepas PR menang nanti,ko jadi Duta Monggolia jer ler..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive