Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Tuesday, 6 September 2011

LAWATAN NAJIB KE AUSTRALIA,BERCUTI ATAU RASMI?


kapal terbang rasmi perdana menteri malaysia
Lawatan Najib ke Perth,Australia pada ketika rakyat gembira sambutan merdeka baru-baru ni lawatan peribadi atau pun lawatan rasmi..?

sebab ramai yang dah mengetahui,bahawa Najib hanya berjumpa dengan mahasiswa disana sahaja,mungkin jamuan makan sempena sambutan hari raya Aidilfitri dan takkanlah perjumpaan tu berlanjutan berhari-hari pulak...?

selebihnya Najib kemana diwaktu orang sibuk menyambut hari kemerdekaan..?
kata patriotik,nape lak nak sambut hari merdeka di negara Australia..?

dia nak kemana tu lantak dia lah,aku tak heran pun kalau dia nak keluar negara dan tak nak balik ke malaysia pun aku tak  kisah selagi dia tidak menggunakan pesawat rasmi "Perdana Menteri Malaysia"
dan duit yang dia gunakan untuk makan angin tu datang dari duit dia sendiri..
tapi kalau menggunakan pesawat milik kerajaan malaysia,yang dibeli dari hasil cukai dan segala perbelanjaan yang digunakan datang dari duit pembayar cukai,maka aku sebagai rakyat wajib untuk tahu..

najib kenalah jelaskan semua ni,mana boleh ikut sedap dia jer nak belanja duit,sedangkan rakyat dia ramai lagi yang miskin dan papa kedana..

selepas isu ni ditimbulkan oleh Pakatan Rakyat maka blog upahan UMNO mengeluarkan beberapa posting untuk membersihkan nama Najib....

Blog upahan UMNO memberi hujah Najib ke sana atas rawatan lutut dia,aku tengok lutut Najib ok jer selepas di sahkan sebagai "PULIH" oleh Dr. di HKL selepas pembedahan kecil akibat kecederaan ketika bermain futsal pada hujung bulan July yang lepas..

lagi pun Najib melakukan pembedahan di HKL,Hospital tu di Kuala Lumpur,kenapa lak nak dapatkan pemeriksaan susulan di Australia..?

ker memang saje-saje nak berjalan pada waktu sambutan raya dan sambutan merdeka..?
kah..kah..kah..

tengok keratan akhbar dari utusan online ni... "PEMBEDAHAN KECIL"  dilakukan di KL,bukan pembedahan besar sampai kena buat pemeriksaan ke Australia pun... kah..kah..kah..


Najib,ada-ada jer kan...?
kah..kah..kah..

1 comment:

  1. I everу tіme used to study pагаgrаph in newѕ papers but noω as I am
    a user of nеt thus frοm now I am using
    nеt for cоntent, thаnkѕ to web.
    Look into my web blog mini notebook

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive