Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Monday, 8 August 2011

ROSMAH LAGI... LAGI-LAGI ROSMAH... BETUL LER LIABILITI NAJIB DIA NI


Dulu dia sibuk buat persidangan First Lady...
dia ingat dia first lady ler tu...
cuba korang bukak buku perlembagaan korang tu... korang tengok saiapa ketua negara kita....?
 
korang tahukan yang ketua negara kita ni adalah Agong...? jadi first lady kita ni adalah Tuanku Permaisuri...
isteri kepada Agong.... bukannya rosmah...
 
yang dia tu sibuk sesangat nak jadi first lady tu buat apa..  lepas tu sibuk pulak di buat pejabat first lady... 
 
siap buat pejabat tu.... hehehe.. 
memang biskut almond ler dia ni...
 
Setelah reda sebentar isu Pejabat Wanita Pertama Malaysia (F.L.O.M) membabitkan Datin Seri Rosmah Mansor,
FLOM telah ditutup pada 27 Januari 2011 setelah isu itu didedahkan beberapa akhbar alternatif. 
 
kini timbul pula laman web baharu dinamakan Datin Seri Rosmah (DSR) khusus dalam halaman web Jabatan Perdana Menteri.

Halaman khusus dalam laman web Jabatan Perdana Menteri itu boleh dilayari melalui alamat di 


“Tujuan penubuhan laman web ini adalah untuk memberi peluang kepada para pengunjung sekalian untuk bukan sahaja mengenali saya dengan lebih dekat, tetapi juga dapat mengikuti dan memahami peranan dan tugas saya sebagai isteri Perdana Menteri Malaysia yang keenam,” 

kata Rosmah dalam ucapan yang bertajuk ‘Mesej dari DSR’.

kah..kah..kah... siapa nak ikut ko weh...
 

dia buat macam orang tak bersalah jer... macam orang tak tahu malu jer....
kah kah kah..... memang biskut almond london ler dia ni....  
(itulah cara aku carutkan dia dalam bulan pose ni..)


Laman web itu dibangunkan dengan latar utama berwarna merah jambu.... 

bahagian atas yang mendominasi perhatian adalah paparan slaid bergambar aktiviti Rosmah yang berselang setiap lima saat.

pengunjung website dia ramai tak...?

korang tengok ler sendiri satu hari berapa pengunjung dia....

hebat... kalah milosuam tu.... kah kah kah....
pastu yang poyo nye siap ada ucapan dia dalam bentuk video... 

alah macam yang biasa Agong buat bila nak sampaikan perutusan tu... dia buat macam tu ler....
seolah-olah dia tu berada di makam poyo yang ke - 10

rosmah..rosmah...
memang ko ni liabiliti kepada BN ler..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive