Rujukan Maklumat

PENYOKONG BN BUAT PROVOK JATUH MOTOR, DIBANTU UNIT AMAL

Friday, 19 August 2011

APA NIAT TV3 SEBENARNYA..?


Apa yang sedang cuba dilakukan oleh TV3...?
apakah TV3 cuba menjadi hakim dalam kes fitnah liwat siri ke 2 ni..?

kenapa pula dalam keadaan kes fitnah ini sedang berlangsung.. 
 TV3 mengadakan dokumentari khas untuk Saiful dan menunjukkan kepada seluruh dunia seolah-olah Saiful ni maksum orangnya..?

apakah TV3 mahu supaya jika keputusan mahkamah tidak menyebelahi saiful nanti.. (memandangkan terdapat banyak kecacatan yang berlaku didalam kes ni) ,maka TV3 mahu supaya rakyat pertikaikan keputusan itu nanti..?

adakah dokumentari ini perlu?.. memandangkan kes ini sedang dibicarakan...?


yang menerima aib atas fitnah ini adalah Dato' Seri Anwar Ibrahim...

beliau lah yang menjadi mangsa kepada permainan politik pihak-pihak tertentu dalam usaha menamatkan penglibatan beliau di dalam politik...

kenapa TV3 tidak membuat dokumentari berkenaan kesukaran Dato' Seri Anwar Ibrahim untuk mendapatkan perbicaraan di mahkamah syariah..? 

dan juga kenapa tak buat dokumentari mengenai aib yang terpaksa ditanggung oleh Dato' Seri Anwar Ibrahim dan keluarga disebabkan fitnah ini..?

sudah 2 tahun lebih Dato' Seri Anwar Ibrahim cuba membawa kes ini ke mahkamah syariah... 

namun sehingga kini masih tiada apa-apa tanda perbicaraan itu akan diadakan di mahkamah syariah...

apakah tujuan sebenar TV3...?

2 comments:

  1. wania UMNO spisis Mak Siti Aminah Mahmud yg bodoh bahlul,sampai masuk ISA, pengampu Mamak Kuty, Najib, BN. Mamak Kuty beri IC kpd PATI Sulu hingga terjadi pencerobohan sempadan dan pertumpahan darah, engkau kata demi bangsa, negara, dan agama.Bangsa Sulu? Moro? Indon? Bangla? Otak cetek sprt pemimpin kau.Negeri Sabah sedang dituntut hak oleh PATI Sulu.Hukum Allah ditolak,hina hadith, aurat tak tutup, jambul tersembul,kaki zina, kaki fitnah, kaki arak. Kau kata demi agama. Bodoh betul. Asyik tengok tv dan surat khabar penipu, ini jadinya.

    ReplyDelete
  2. Wahai Saiful, doktor dah check ekzos kau tak ada apa berlaku, engkau ni mimpi diliwat agaknya. Kalau engkau betul anak jantan, bawa kes ini ke mahkamah syariah ,bawa 4 org saksi yg lihat engkau dirodok, sumpah pakai quran, Anuar pun bersumpah sama, ada berani? Peguam Ghani Patail atau spisis sprtnya, tak boleh pakai . Peguam/ Hakim cari makan, dari hasil finah, tak layak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Archive